lauantai 23. toukokuuta 2009

Maansiirtoa

Lepopäivä muuttui äkkiä työpäiväksi kun sade taukosi. Multaa tuli kärrättyä penkkeihin ahkerasti, vaikkakaan kasasta ei näytä mitään häviävän. Huomenna pääsee sitten istutus puuhiin, jos vain ruohonleikkuulta kerkiää.

Jotain hyötyä on siitäkin, ettei aitaa kerinnyt tekemään valmiiksi. Olipahan sopivalla kohdalla käynti kasvimaalle. Seuraavaksi onkin vuorossa mullan kuormaaminen omenapuiden läheisyyteen. Yksi mustaherukka puska pitäisi siinä sivussa kaivaa ylös ja lähettää uusille kasvumaille Vihdin suuntaan.


Penkit on sitten vimpan päälle valmiit :-) Silmämääräisesti tasoitetut ja suht suorassa. Toisaalta eipä se taida kasvua haitata, vaikka symmetriassa olisi puutteita.


Suuri hyöty tästä on itsellekin, kaiken muun puuhastelun lisäksi ei tarvitse miettiä punttisalille menemistä. Toisaalta lenkkeily on hivenen vähentynyt. Aina löytää jotakin nosteltavaa tai siirreltävää. Viimeinen kantokin on onneksi pieni, mikä saa ehkäpä huomenna kyytiä. Tuleepahan komea roihu, kun myöhemmin saamme ne poltettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti